Bosna i Hercegovina



#1 27.09.2012-13:31
pmiroslav Offline
Moderator
Registrovan/a od: 02.02.2009-10:32
Komentari: 1,339


Subject: Kod za brisanje iz tablice uz uvjet
Več satima se mućim kako napraviti proceduru za brisanje stavke iz tablice 'tblUlazIzlaz'.
Brisanje treba biti po dva kriterija
IDtransakcije - koji je broj
Sifra - koji je tekst
Pokušavam razne kombinacije ali mi kod stalno javlje razne greške.
Može li mi tko pomoći.
Prilažem primjer

Prilozi:
Informacije o fajlu: rar  primjerBrisanje.rar
Preuzimanja: 47
Veličina: 236.51 KB


Pozdrav
↑  ↓

#2 27.09.2012-15:11
roko Offline
Clan
Registrovan/a od: 02.02.2009-00:23
Komentari: 236


Subject: Re: Kod za brisanje iz tablice uz uvjet
Dim StLinkCriteria2 As String
i
strSQL = "DELETE FROM [tblUlazIzlaz] WHERE " & stLinkCriteria1 & " And " & StLinkCriteria2

aloha
↑  ↓

#3 27.09.2012-15:54
pmiroslav Offline
Moderator
Registrovan/a od: 02.02.2009-10:32
Komentari: 1,339


Subject: Re: Kod za brisanje iz tablice uz uvjet
Hvala ti ko' bratu!
Ovo me stvarno namućilo.
Pozdrav
↑  ↓

Stranice (1): 1


All times are GMT +01:00. Current time: 14.12.2017-01:23.