Bosna i Hercegovina



#31 18.07.2013-20:30
Gost Offline
Clan
Registrovan/a od: 09.07.2013-15:53
Komentari: 25


Subject: Re: Prikaz stanja racuna po bankama
Evo za ACCESS 2003.

Prilozi:
Informacije o fajlu: zip  KucniBudzet1.zip
Preuzimanja: 22
Veličina: 135.42 KB

↑  ↓

#32 19.07.2013-06:28
pmiroslav Offline
Moderator
Registrovan/a od: 02.02.2009-10:32
Komentari: 1,339


Subject: Re: Prikaz stanja racuna po bankama
U kombu 'Klasifikacija' u Row source nisai stavio uvjet
DownloadIzvorni kod (SQL):
  1. SELECT tblMojaKlasifikacija.Klasifikacija_ID, tblMojaKlasifikacija.OpisMojaKlasifikacija, tblMojaKlasifikacija.Grupa
  2. FROM tblMojaKlasifikacija
  3. WHERE (((tblMojaKlasifikacija.Grupa)=[Forms]![frmTransakcija]![tblTransakcijaRacun].[Form]![Grupa]))
  4. ORDER BY tblMojaKlasifikacija.Klasifikacija_ID;
a u combu 'Grupa' na After update trena biti kod
DownloadIzvorni kod (vb.net):
  1. Private Sub Grupa_AfterUpdate()
  2. Me.Klasifikacija.Requery
  3. End Sub

Ti si napisao me.Artikli.Requery, ali ni ti nije bilo aktivno

Prilozi:
Informacije o fajlu: rar  KucniBudzetMP.rar
Preuzimanja: 33
Veličina: 111.17 KB


Pozdrav
Ovaj komentar je mijenjan 1 puta. zadnja izmjena 19.07.2013-06:29 od strane pmiroslav. ↑  ↓

#33 21.07.2013-15:14
Gost Offline
Clan
Registrovan/a od: 09.07.2013-15:53
Komentari: 25


Subject: Re: Prikaz stanja racuna po bankama
Hvala na pomoci i odvojenom vremenu za moj problem... Sada sam probao ovo sto si mi poslao i kod mene na 2007 se dogadja da kada se u frmTransakcija vratim na privi record ili neki drugi da mi je promenjeno pod Grupa ili da nista nema pod Klasifikacije?
Ovaj komentar je mijenjan 1 puta. zadnja izmjena 21.07.2013-15:15 od strane Gost. ↑  ↓

#34 21.07.2013-17:44
dex Offline
Super Moderator
Registrovan/a od: 23.02.2012-19:59
Komentari: 549


Subject: Re: Prikaz stanja racuna po bankama
Preko comba klasifikacija postavi textbox. U controlsource postavi mu klasifikacija
↑  ↓

#35 21.07.2013-17:55
Gost Offline
Clan
Registrovan/a od: 09.07.2013-15:53
Komentari: 25


Subject: Re: Prikaz stanja racuna po bankama
dexxxl izvinjavam se a kako to da uradim? Izvinjavam se na pitanju? Verovatno je glupo ali ja jednostavno ne shvatam? Disappointed
↑  ↓

#36 21.07.2013-18:04
dex Offline
Super Moderator
Registrovan/a od: 23.02.2012-19:59
Komentari: 549


Subject: Re: Prikaz stanja racuna po bankama
Jednostavno sa palete uzmes textbox i prevuces ga na formu i postavis preko comba. ako nemas prozor propertis, onda desni klik na textbox, pa propertis. u kartici data za controlsource izaberes klasifikacija
↑  ↓

#37 21.07.2013-18:20
Gost Offline
Clan
Registrovan/a od: 09.07.2013-15:53
Komentari: 25


Subject: Re: Prikaz stanja racuna po bankama
Kada tako uradim, onda u Klasifikacija nemam mogucnosti izbora, nego mi se pojavi samo broj klasifikacije. Ja bih samo hteo da kod unosa imam mogucnosti da kada izaberem grupu mogu da iz te grupe izaberem sve ono sto sam za tu grupu postavio pod klasifikacijom. Npr. Izaberem u grupi Prehrana da mi se pojavi "povrce" pa sve do "preostala prehrana"? Mozda je problem sto sam podformu postavio sa ovakom maskom? Jer kada odem u frmTrasakcijaRacun mi se pojavljju sve transakcije?
↑  ↓

#38 21.07.2013-18:35
dex Offline
Super Moderator
Registrovan/a od: 23.02.2012-19:59
Komentari: 549


Subject: Re: Prikaz stanja racuna po bankama
Postavi primer. Ovaj okacen je istecen. Cim pocnem da radim po njemu puca. (Skrati text box da se vidi strelica za izbor comba ispod njega)
↑  ↓

#39 21.07.2013-19:56
Gost Offline
Clan
Registrovan/a od: 09.07.2013-15:53
Komentari: 25


Subject: Re: Prikaz stanja racuna po bankama
Uradio sam ovako radi. Hvala.
↑  ↓

Stranice (3): 1, 2, 3


All times are GMT +01:00. Current time: 19.10.2017-20:55.