Predmet:Domaci burek
   
Sastojci:
 1/2 kg debljih kora (moje su bile bas tanke) 
 cca 300 g sira ( u receptu pise 1/2 kg ali bilo je previse) 
 250 ml vode 
 125 ml ulja 
so
U dublji sud pomesati vodu i ulje i posoliti ( ako vam je i sir dosta slan pazite da ne preterate). Bice potrebno da pre svakog prskanja kora promesate ovu tecnost jer se ulje izdvaja. 
Okruglu tepsiju (ja sam koristila br.26) podmazati uljem i staviti 2 kore ciji krajevi treba da prelaze ivice tepsije tj. da vise sa strane. Poprskati mesavinom ulja i vode. 
Ostatak kora podeliti na grupice od po 3 kore. Uzeti 3 kore i staviti ih u tepsiju jednu preko druge guzvajuci ih da mogu da stanu pa trecu poprskati i posuti izmrvljenim sirom. Ponoviti ovo i sa ostalim korama osim poslednje  
Prvu od te tri staviti naguzvanu u tepsiju i poprskati. Staviti i pretposlednju koru. I nju poprskati i staviti ostatak sira. 
Staviti i poslednju koru i poprskati mesavinom vode i ulja. 
One krajeve koji vise sa strane sada prebaciti preko poslednje kore zatvarajuci burek i poprskati tecnoscu. 
Peci u rerni zagrejanoj na 180 stepeni dok fino ne porumeni.   
     Podrska samo putem foruma, jer samo tako i ostali imaju koristi od toga.