Prikazi cijelu temu 19.11.2010 14:35
funky girl Van mreze
Super Moderator
Registrovan od:04.02.2009
Lokacija:Sarajevo


Predmet:Re: Trač party
Eva Longoria potvrdila: "Parker i ja se rastajemo, ali se i dalje volimo"

Američka glumica Eva Longoria potvrdila je da se razvodi od francuskog košarkaša Tonyja Parkera.

Na svom statusu na Facebooku, Longoria je napisala da su nakon tri godine zajedničkog života, ona i Parker odlučili da se razvedu.

"Mi se i dalje volimo i molimo se za sreću onog drugog", kratko je prokomentarisala glumica.

Istu rečenicu na svoj profil je stavio i Tony Parker.

Eva Longoria je u ponedjeljak Vrhovnom sudu u Los Angelesu podnijela zahtjev za rastavu braka. Kao razlog navela je nepomirljive razlike.

Prema navodima pojedinih američkih medija, razlog raspada braka slavnog para je Parkerova nevjernost.

Navodno, Longoria je u njegovom mobitelu pronašla preko stotinu poruka od njoj nepoznate djevojke.

"Ona je jako loše. Ali, ipak je jaka i izdržat će", kazao je prijatelj glumice koja se proslavila ulogom u seriji "Kućanice".


* * *



Snimljene posljednje scene Angelininog filma u Sarajevu

Danas posljednja klapa u Varešu. Novinarima zabranjen prilaz. Edin Šarkić nema potvrdu od Anđeline Đoli hoće li uopće doći u Sarajevo

Snimanje filma "Untitled Love Story" Anđeline Đoli (Angelina Jolie) koje je u Sarajevu počelo prekjučer nastavljeno je jučer na Kozijoj ćupriji i Žutoj tabiji.

I ovoga puta snimanje se odvijalo bez prisustva holivudske glumice koja je svoj rediteljski prvijenac privodila kraju jučer u Budimpešti.

Kao i prethodnog dana, scene su snimane pod ogromnim mjerama sigurnosti, tako da je novinarskim ekipama, ali i prolaznicima bio zabranjen pristup. Ekipa "Avaza", pak, približila se setu na kojem su opet snimali isključivo statisti, dakle, bez profesionalnih glumaca.

Lokacijski menadžer Edin Šarkić i vođa snimanja filma Anđeline Đoli u BiH bio je pak jučer u Varešu gdje je pripremao teren za posljednju klapu. Iako nije ni njemu do zaključenja ove rubrike potvrdila svoj dolazak, ekipa filma očekuje da bi se Đoli mogla pojaviti posljednjeg dana snimanja upravo u ovom bh. gradiću.

Anđelinu Đoli u Sarajevu očekuju i članice Udruženja "Žene-žrtve rata", čija nam je predsjednica Bakira Hasečić rekla da od 1. novembra nisu dobili nikakav odgovor hoće li se dogovoreni sastanak s rediteljkom i desiti. Hasečić je od UNHCR-a dobila ponudu da odaberu lokaciju gdje će se sastati sa Đoli i ona je tražila da to bude Sarajevo, tako da i dalje očekuje poziv od rediteljke filma "Untitled Love Story".

Đurić stigao iz Ljubljane

Ekipa "Avaza" bila je jučer i na Sarajevskom aerodromu gdje je sletio Branko Đurić koji igra jednu od većih uloga u filmu Anđeline Đoli. On je svoje scene završio nešto ranije s obzirom na to da se u Sarajevo vratio iz Ljubljane, a ne iz Budimpešte.

- Rado bih s vama podijelio impresije sa seta, ali jednostavno ne mogu, jer sam obavezan ugovorom. U Sarajevo sam došao zbog promocije albuma "Bombaj štampe" koja će biti održana sutra (danas, op. a) - rekao je Đurić.

Ovaj post je ureden 1 puta. Posljednja izmjena 19.11.2010 14:37 od strane funky girl.