Prikazi cijelu temu 29.11.2010 14:36
funky girl Van mreze
Super Moderator
Registrovan od:04.02.2009
Lokacija:Sarajevo


Predmet:Re: Trač party
Platio joj 10.000 eura za seks: "Djevojka za pratnje" tvrdi da ju je zvao Berlusconi

Nadia Makri, koja za sebe kaže da je "poslovna pratnja", izjavila je danas da ju je italijanski premijer Silvio Berlusconi lično pozvao na dvije zabave u njegovim vilama i da joj je platio 10.000 eura za seksualne usluge.

Makri je italijanskoj televiziji Sky TG24 rekla da je na zabavama bilo mnogo mladih strankinja, uglavnom iz Brazila i Rusije, i da vjeruje da su mnoge od njih bile maloljetnice, ali da nije sigurna u to pošto nisu međusobno razgovarale.

Italijanski dnevni list "Corriere della Serra" je početkom mjeseca objavio transkripte Makrijinog svjedočenja pred tužiocima, u kome je rekla da joj je Berlusconi platio 10.000 eura za seksualne usluge na zabavama.

Ona je navela i da su na jednoj od zabava kojima je prisustvovala u nekim sobama djevojke mogle da konzumiraju hašiš. Italijanski premijer je pozvao Makri, kako ona tvrdi, na mobilni telefon i pozvao je na zabavu u svojoj vili u Sardiniji 2009. i u Milanu 2010. godine. Makri nije željela da govori o tome šta je bilo na žurkama, ali je rekla da je sa Berluskonijem razgovarala o problemima koje ima u vezi sa starateljstvom nad šestogodišnjim sinom.


* * *



Suprug i sin Lepe Brene izbačeni iz apartmana u Majamiju zbog dva dolara

“Kada sam u decembru ispunio ček za zakup apartmana, svota koju sam upisao bila je veća za dva dolara od dogovorenog iznosa, što je uzrokovalo nerealizovanje čeka”, tvrdi za Express Slobodan Živojinović

Suprug Lepe Brene Slobodan Živojinović i njegov sin Filip sudskom odlukom izbačeni su iz zakupljenog apartman broj 517. u zgradi „Flamingo toranj“ u Majami Biču na Floridi! Šokantna vijest objavljena na sajtu www.dayline. info zatekla je mnoge jer je potkrijepljena i kopijom naloga za iseljenje koja je, kako se navodi, uručena suprugu Lepe Brene, šerifu Majami Biča, kao i advokatskoj kancelariji „Vizi i Dejvis“, koja je zastupala podnosioce tužbe, firmu „MCZ Centrum Flamingos“, u čijem je vlasništvu toranj.

Naravno, odmah su krenule špekulacije koje su se bavile razlozima zbog kojih su ljudi džet-seta dočekali da budu izbačeni na ulicu, ali i brojnim pretpostavkama za šta je taj stan mogao da služi ocu i sinu. Konačno objašnjenje dao ****ba, koji je rekao da je odluka donijeta zbog birokratskih problema.

“Istina je da smo u decembru 2009. godine zakupili apartman u zgradi „Flamingo toranj“ u Majami Biču, u kojem smo boravili dok smo tražili kuću, koju smo na kraju i kupili u avgustu ove godine.

Međutim, kada sam u decembru popunio ček za zakup apartmana, svota koju sam upisao bila je veća za dva dolara od dogovorenog iznosa, što je uzrokovalo nerealizovanje tog čeka. Tada su vlasnici apartmana pokrenuli tužbu i cijeli sudski proces je završen na našu štetu, pa smo deložirani, ali kada su shvatili da je došlo do administrativne greške, oni su nam se izvinili i ostali smo u tom apartmanu do maja”, objasnio je Živojinović i osvrnuo se na nagovještaje da Brena nije ni znala za taj stan, te da je on služio tati i sinu kao „momačko gnijezdo“, zatim nastavio:

“Brena je tokom tih šest mjeseci, sve dok nismo kupili kuću na Floridi, koja je direktno preko puta kuće Marka Jarića i Adrijane Lime, boravila baš u tom apartmanu tako da su sve te pretpostavke obične gluposti.